Playboy Party la Snagov, sau cum e coruptă România cu târfe de la americani

20 September 2010

Cu un amestec de stupoare şi lehamite aflăm că  la Palatul Snagov va fi organizată o orgie oficială cu numele de Playboy Party, la care vor participa femei neruşinate mai mult goale la care foamea-i mare, libidinoşi bătrâni şi plini de bani, precum şi “lupii tineri” ai politicii şi media, mulţi cu copii înscrişi la şcoala Lauder din Bucureşti. Care alţii să fie suficient de imbecili şi decăzuţi, încât să plătească 700 euro pentru a participa la curvăsăreală?
 

Invitata de onoare e târfuliţa trecută din Statele Unite pe nume Pamela Anderson, care după ce a fost selectată în tinereţe de către mogulii ne-americani care controlează atât Hollywoodul, cât şi industria pornografiei ( cifra de afaceri fiind de câteva miliarde de dolari/an )  pentru a sminti o generaţie întreagă de bărbaţi cu nurii ei, a ajuns să trăiască într-un “trailer park”, adică într-o rulotă parcată într-un parc plin cu rulote. Dacă nu aţi văzut niciodată aşa ceva, e greu să vă imaginaţi factura caracterelor ce hălăduiesc acolo – să spunem doar că sunt clasa de jos, din toate punctele de vedere.
După ce neamul prost a vrut vilă cu dale de aur în jurul piscinei, a primit în sfârşit ceea ce merita:

Aşa – cine organizează orgia asta denumită în mod politicos “petrecere elitistă pentru bărbaţi” ?  Nimeni alta decât nepoata unui bolşevic pe nume Neulander, care împuşca români atunci când nu îi tortura prin închisorile comuniste şi fata tatei cu numele românizat ca Petre Roman:
„Este minunat că o asemenea petrecere are loc şi în România. Va fi cu siguranţă un eveniment deosebit şi sunt sigură că va căpăta o regularitate în peisajul entertainment-ului românesc, pentru a deveni, într-o perioadă relativ scurtă de timp, cea mai anticipată petrecere a anului“, a declarat Oana Roman, Event Ambassador al Playboy Mansion by Mansion Events.

Curvă ordinară…

Dealtfel Dumnezeu nu doarme şi nici nu-i lasă nepedepsiţi pe ticăloşi, ci îi procopseşte cu odrasle pe măsură, chiar dacă sus-numitul Roman era în vremurile FSN-iste, un fel de sex-simbol fără gât al unor gospodine ceva mai slabe de cuget.
Oricât machiaj ai pune pe miss piggy , efectul este tot acelaş: brrr…
Vorbind serios acum, când un neam permite ca dezmăţul şi destrăbălarea să devină norma acceptată în sânul lui, Dumnezeu îşi ridică harul Său de la acel neam. Corupţia a tot ce-i sfânt, bun şi de valoare la noi românii, a venit întotdeauna de sus în jos, după cum bine remarca un cititor. Iar noi ce păzim?
De la atacarea credinţei noastre strămoşeşti din sălile de clasă şi până în mass-media, la înstrăinarea averilor noastre, la distrugerea ştiinţifică a industriei şi agriculturii, la sabotarea deliberată a învăţământului şi a sistemului medical, la încurajarea emigrării românilor în orice chip, totul este planificat şi executat de către aceleaşi personaje cărora le repugnă sărbătorirea Maicii Domnului sau a vreunui Sfânt de către poporul creştin, dar care se înghesuie în schimb la desfrâu şi destrăbălare, mai ceva decât porcii la troacă.
Evident le place ţara, evident le plac femeile şi fetele noastre pe care vor să şi le păstreze pentru ei, evident nu le plac bărbaţii români adevăraţi care li se opun şi îi demască. Evident că ne vor puţini, bolnavi, corupţi, vicioşi şi proşti pentru a ne putea călări fără probleme. Nu degeaba şi-au tocmit lepre atât din sistem cât şi din haznaua societăţii ca să le fie badigarzi…
Urâciunea e programată să aibă loc Vineri (zi de post!) 17 Septembrie, la Palatul Snagov. Ştiu, timpul este scurt dar visez totuşi că barem o duzină de români adevăraţi vor face ce trebuie, adică să protesteze public în faţa degenerării ăsteia programate. Deocamdată nu îi putem împiedica de la a-şi face hatârurile, dar le putem măcar arăta că nu am devenit cu toţii după placul lor. Dacă-l rugăm pe bunul Dumnezeu cum trebuie, cine ştie, poate se va milostivi de noi şi va trimite fulgere din cer peste capetele lor.
Aş da repede fuga la magazin pentru a cumpăra cea mai mare şampanie posibilă pentru a doua zi!
PS: L-am anunţat pe Cristi Dimitriu, conducătorul Noii Drepte din Bucureşti şi nu numai, despre eveniment în speranţa că vor pune de un protest, ca forţa care sunt în România. Timpul e scurt o ştiu, dar cauza aceasta merită mobilizare imediată.
Răul învinge atunci când oamenii buni nu iau atitudine.

0 comentarii:

Post a Comment