Ăştia vor cu tot dinadinsul să creeze haos în ţară: Guvernul ar putea impozita cadourile de 8 martie mai mari de 150 de lei

07 September 2010

Noul Guvern vine cu taxe mai mari şi mai multe. Luni, noii ministri ai Muncii şi Finanţelor vor prezenta varianta oficială a proiectului ce ar urma să fie pus în aplicare din 2011, potrivit Realitatea.net.

La fel ca alte sute de mii de români care sunt plătiţi în baza unor contracte de drepturi de autor, nu scapă de plata asigurărilor sociale nici călugării. Achitarea contribuţiilor va reveni Ministerului Culturii.

Proiectul îi pune pe români la plata contribuţiilor sociale, inclusiv pentru folosirea în scopuri personale a unui bun din patrimoniul afacerii. De asemenea, s-ar putea plati taxe şi pentru convorbirile telefonice personale sau pentru cazarea şi hainele primite gratuit. Cadourile de 8 martie sau de Paşte mai mari de 150 de lei intră şi ele în cuantumul de impozitare.

Noul ministrul al Muncii, Ioan Botiş, a declarat că proiectul a fost discutat informal, însă luni va fi prezentată o formă oficiala a acestuia, urmând ca în sedinţa de miercuri să se ia o decizie. 

0 comentarii:

Post a Comment